Wolff International - Speaking your language!

Ons aanbod


*Vertalen –Wij bieden de volgende talencombinaties aan: Engels < > Nederlands, Duits <> Nederlands en Frans < > Nederlands. De komende tijd zal het aanbod van taalcombinaties worden uitgebreid. Stel dat u een tekst wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Engels. Uw tekst wordt aangenomen door een projectmanager die de vertaling van uw tekst vanaf binnenkomst van uw brontekst tot de oplevering van de Engelse vertaling in beheer heeft en die fungeert als uw aanspreekpersoon. Uw tekst wordt vertaald door de eerste vertaler en gecontroleerd door de tweede vertaler. De eindversie komt weer terug bij de projectmanager en deze geeft de vertaling – na een korte eindcontrole – aan u terug in de door u gewenste vorm. De standaardprijs voor een dergelijk project is 14 cent per woord. Prijsafwijkingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld als u bijzondere wensen heeft, bij een grote opdracht of als uw vertaling beëdigd moet worden. Wij nemen alles van tevoren met u door en u zit nergens aan vast totdat u ons officieel de opdracht verleent.

*Redigeren – U hebt een Nederlandse tekst die compleet is, maar u wilt een second opinion op het gebied van taal. Ook dan leveren wij een goed aanbod. De snelheid is afhankelijk van de actuele tekst die u aanlevert. Wij geven altijd aan wat we gecorrigeerd hebben, zodat u direct inzicht heeft in de kwaliteit van de nieuwe ten opzichte van de originele tekst. Ook het redigeerwerk doen wij tegen een schappelijke prijs, namelijk € 40, = per uur. Wij maken van tevoren een schatting van de hoeveelheid werk en verbinden ons hieraan, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

*Reviseren – U hebt een tekst, maar u bent niet helemaal tevreden over de opstelling van de tekst. Vooraf nemen wij uw tekst voor u door. Vervolgens bespreken we uw wensen en bepalen samen met u wat het doel van de tekst is. Tenslotte maken we een schatting van de hoeveelheid werk en stellen we een offerte voor u op. Dit voortraject duurt maximaal twee uur. De offerte zal gebaseerd zijn op € 40, = per uur.

*Tekstschrijven – U wilt een boodschap (brief, advertentie, folder, e-mail, etc.) overdragen, maar u weet niet precies hoe u dat het beste kunt doen. U kunt gebruik maken van onze expertise op het gebied van communicatie. In een persoonlijk gesprek geeft u op uw gemak aan wie uw doelgroep is en wat u wilt bereiken. Wij stellen u vragen om dat goed in kaart te brengen. Dit gesprek zal meestal niet meer dan een uur in beslag nemen. Na ons gesprek krijgt u van ons een profielschets van de uiteindelijke tekst en maken we een schatting van de hoeveelheid werk. U krijgt van ons een offerte die gebaseerd is op € 40, = per uur.

Voor een greep uit onze opdrachten klikt u hier. Wij hopen dat uw interesse gewekt is in onze dienstverlening en nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

 

Wij garanderen dat al uw teksten, documenten en eventuele andere (organisatie)gegevens door ons vertrouwelijk worden behandeld. Het voortraject is voor u altijd gratis en vrijblijvend. De op deze website genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Onze vertaalwerkzaamheden worden uitgevoerd door professionele vertalers.