Aanbod

Ons aanbod

*Vertalen – U heeft een tekst die vanuit het Engels of het Duits naar het Nederlands vertaald moet worden. Wij bieden een goede vertaling tegen een lage prijs. De prijs is gebaseerd op de brontaal. Onze standaardprijs is €  0,12 per woord. Voor opdrachten van méér dan 1.000 woorden komen uw kosten op slechts €  0,11 per woord.

*Redigeren – U heeft een tekst die compleet is, maar u wilt een second opinion op het gebied van taal. Ook dan leveren wij een goed aanbod. De snelheid is afhankelijk van de actuele tekst die u aanlevert. Wij geven altijd aan wat we gecorrigeerd hebben, zodat u direct inzicht heeft in de kwaliteit van de nieuwe ten opzichte van de oude tekst. Ook het redigeerwerk doen wij tegen een schappelijke prijs, namelijk € 40,= per uur.

*Reviseren – U heeft een tekst, maar u bent niet helemaal tevreden over de opstelling van de tekst. Vooraf nemen wij uw tekst voor u door. Vervolgens bespreken we uw wensen en bepalen samen met u wat het doel van de tekst is. Tenslotte maken we een schatting van de hoeveelheid werk en stellen we een offerte voor u op. Dit voortraject duurt maximaal twee uur. De offerte zal gebaseerd zijn op € 40,= per uur.

*Tekstschrijven – U wilt een boodschap (brief, advertentie, folder, e-mail, boek, etc.) overdragen, maar u weet niet precies hoe u dat het beste kunt doen. U kunt gebruik maken van onze expertise op het gebied van communicatie-overdracht. In een persoonlijk gesprek geeft u op uw gemak aan wie uw doelgroep is en wat u wilt bereiken. Wij stellen u vragen om dat goed in kaart te brengen. Dit gesprek zal meestal niet meer dan een uur in beslag nemen. Na ons gesprek krijgt u van ons een profielschets van de uiteindelijke tekst en maken we een schatting van de hoeveelheid werk. U krijgt van ons een offerte die gebaseerd is op € 40,= per uur.

Voor een greep uit onze opdrachten klikt u hier. Wij hopen dat uw interesse gewekt is in onze dienstverlening en nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

*Wij garanderen dat al uw teksten, documenten en eventuele andere (organisatie)gegevens door ons vertrouwelijk worden behandeld. Het voortraject is voor u altijd gratis en vrijblijvend. Alleen eventuele reiskosten brengen wij bij u in rekening. De op deze website genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.