Referenties

Wat zeggen onze klanten?

“Wolff International heeft de teksten geschreven voor de website van De Laat Sport & Management. De Laat Sport & Management is hier uiterst tevreden over. De samenwerking met Wolff International verliep goed en dit resulteerde dan ook in een vervolgopdracht voor Wolff International. Een onderdeel van De Laat Sport & management is KeepersSchool Noord. Ook in deze vervolgopdracht werken we graag samen met Wolff International, vooral omdat het soepel gaat en de afspraken worden nagekomen.

Jacco de Laat

De Laat Sport & Management
www.keepersschoolnoord.nl

“Veel cursusmateriaal van de sinds 1999 in Saddleback Church ontwikkelde CLASS trainingen voor geïnteresseerden in het christelijk geloof en gemeenteleden zijn in 2003 vertaald door Agapè Nederland, maar niet de CLASS 310 SHAPE Interviewer training. De Rafaelgemeente Meppel had in 2005 de behoefte om een totaalprogramma aan trainingen te kunnen bieden in begrijpelijk Nederlands en ontdaan van het typisch Amerikaanse jargon of verwijzingen naar de Amerikaanse Saddleback Church. Serge en Ria Wolff hebben deze ‘fit for purpose’ vertaling opgeleverd, waarna deze haar waarde heeft bewezen in de trainingen aan interviewers, coaches en groepsleiders in de Rafaelgemeente Meppel.” (Henk-Jan van der Klis, Bedieningsleider)

“Beste Serge, Ik ben heel tevreden met de vertaling van mijn website die je hebt gemaakt. Het is een duidelijke en heldere vertaling! Zeer professioneel, makkelijk leesbaar en begrijpelijk voor de niet-native Engelstalige (potentiële) klant. Dit laatste is voor mijn bedrijf een belangrijk detail om zoveel mogelijk expats uit diverse landen aan te trekken. Dit is tot nu toe aardig gelukt! Hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groeten,

Claudia Geduld
Claudia Geduld Skincare”

Wij zien uit naar nieuwe klanten en nodigen u uit om contact met ons op te nemen.